Handelsbetingelser

Generelle oplysninger
Virksomhedens juridiske nav

Plakatforlaget  
CVR-nr.: 37 19 68 19
Adresse: Gefionvej 8D, 3400 Hillerød
Mailadresse: mail@plakatforlaget.dk
Telefonnummer: Tlf. 62 24 12 55

E-Mærket

Plakatforlaget.dk blev i 2018 E-mærket. E-mærket er hele Danmarks garanti for sikker og gennemsigtig e-handel. Når du handler hos os, er du omfattet af e-mærkets køberbeskyttelse, og du har altid adgang til e-mærkets gratis sagsbehandling. Du kan læse mere om, hvad dette betyder her

Betaling
Vi modtager Visadankort, MasterCard, Visa, Mobilepay m.fl samt betaling via PayPal.
Betaler du via PayPal, er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Læs mere om betingelserne på PayPals hjemmeside.
Hvis du betaler med kort, vil alle fortrolige oplysninger blive krypteret, så de ikke kan aflæses af uvedkommende. Oplysninger om kort mv. bliver ikke gemt på vores server, men bruges kun i forbindelse med godkendelse af din betaling.
Betaling kan også forudbetales på vores konto i Nykredit Bank, reg 8117 konto 0001481368. Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. 
Alle offentlige institutioner skal benytte EAN faktura som betalingsmetode samt indtaste det 13 cifrede EAN nummer, for at vi kan sende en elektronisk faktura.
 
Fragt
Danmark - levering til GLS pakkeshop (3-4 hverdage)  kr. 40,-
Danmark - levering til døren (3-4 hverdage) kr. 50,-
Gratis fragt til GLS Pakkeshop i Danmark ved køb over kr. 249,-
Udland (inkl. Færøerne og Grønland)
Vægt: 0-500g - kr. 70,-  Vægt: 500-2000g - kr. 100,- 
Bestilte varer sendes hurtigst muligt og senest 3 arbejdsdage efter modtagelse af bestillingen. Ved bankoverførsel sendes varen når betalingen er modtaget. Betales varen med MasterCard, Visa eller Dankort, hæves din betaling først når varen er afsendt. 
 
Bestilling
Det kan (sjældent) ske, at det ikke er muligt at levere alle køb her og nu, så vil du få besked om dette.
Når du bestiller, kvitterer vi med en ordrebekræftelse på e-mail, så du ved, at ordren er gået igennem. Modtager du ikke en e-mail, har du muligvis indtastet din mail forkert, eller ordren er muligvis ikke gået igennem. Prøv igen, eller kontakt os. Tlf. 62 24 12 55 eller e-mail mail@plakatforlaget.dk.
 
Fortrydelsesret
Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.
 Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til mail@plakatforlaget.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.
 
Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.   
Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.
  
Returnering
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.
 
Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage. Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.


Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. 
Vi refunderer varens pris, men ikke leveringsomkostninger, senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. 
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.
Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.
 
Varen sendes til:

Plakatforlaget
Gefionvej 8D 
3400 Hillerød


Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse, mod forudgående aftale.
 
Reklamationsret
Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. 
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  
Varen sendes til:


Plakatforlaget
Gefionvej 8D
3400 Hillerød


Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.
   
Persondatapolitik
Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.
Vi registrerer og videregiver de ovennævnte personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. Oplysningerne videregives til Pakkelabels.dk og GLS som står for vores levering til dig som kunde på plakatforlaget.dk 

Personoplysningerne registreres hos Plakatforlaget og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.
Den dataansvarlige på plakatforlaget.dk er Brødrene Egebjerg ApS.
Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: mail@plakatforlaget.dk.
 
Klageadgang
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte mail@plakatforlaget.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:


Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr
 
Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 17-02-2020
  
Standardfortrydelsesformular
(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)
 
Til:
Plakatforlaget ApS

Gefionsvej 8D
3400 Hillerød
E-mail: mail@plakatforlaget.dk