Salgs- og leveringsbetingelser

Levering og betaling

Bestilles flere varer samtidig, forbeholder vi os ret til at levere dem ad flere omgange.

Betaling

Vi modtager Visadankort, MasterCard, Visa og betaling via PayPal. Betaling kan også forudbetales på vores konto i Nordea, reg 2230 konto 0729422118. Evt. kortgebyr i forbindelse clearing af din kortbetaling tillægges efterfølgende. 
Alle offentlige institutioner skal benytte EAN faktura som betalingsmetode samt indtaste det 13 cifrede EAN nummer, for at vi kan sende en elektronisk faktura.
Hvis du betaler med kort, vil alle fortrolige oplysninger blive krypteret, så de ikke kan aflæses af uvedkommende. Oplysninger om kort mv. bliver ikke gemt på vores server, men bruges kun i forbindelse med godkendelse af din betaling.

Leveringsomkostninger

Danmark - levering til GLS pakkeshop (3-4 hverdage)  kr. 40,-

Danmark - levering til døren (3-4 hverdage) kr. 50,-

Gratis fragt til GLS Pakkeshop i Danmark ved køb over kr. 299,-

Udland (inkl. Færøerne og Grønland)

0-500g - kr. 70,-  500-2000g - kr. 100,- 

Leveringsbetingelser

Bestilte varer sendes hurtigst muligt og senest 3 arbejdsdage efter modtagelse af bestillingen. Ved bankoverførsel sendes varen når betalingen er modtaget. Betales varen med MasterCard, Visa eller Dankort, hæves din betaling først når varen er afsendt.

Bestilling

Det kan (sjældent) ske, at det ikke er muligt at levere alle køb her og nu, så vil du få besked om dette.

Når du bestiller, kvitterer vi med en ordrebekræftelse på e-mail, så du ved, at ordren er gået igennem. Modtager du ikke en e-mail, har du muligvis indtastet din mail forkert, eller ordren er muligvis ikke gået igennem. Prøv igen, eller kontakt os. Tlf. 62 24 12 55 e-mail mail@plakatforlaget.dk

Fortrydelse

Du kan naturligvis returnere en vare der er købt hos os. Bare den er ubrugt og i lige så god stand, som da du modtag den. Køber afholder alle omkostninger ved fortrydelse af køb. Herunder porto for at tilbagelevere den/de købte vare. Du har 14 dages fuld returret når du handler på www.plakatforlaget.dk. Når vi har modtaget din vare retur, tilbagebetaler vi hurtigst muligt pengene for varen (men ikke fragtomkostninger) via det kort varen er betalt. Er varen betalt via bankoverførsel bedes kontonummer til tilbagebetaling oplyst.